• ca
  • es
Inici » Igualtat » Callosa d’en Sarrià lluita contra el Càncer amb la II Marxa Solidària en Família

Callosa d’en Sarrià lluita contra el Càncer amb la II Marxa Solidària en Família

| 7 febrer, 2017

L’Associació d’Ames de Casa de Callosa d’en Sarrià, en col·laboració amb la regidoria de Sanitat i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), han organitzat la ‘Segona Marxa Solidària en Família Contra el Càncer’ que se celebrarà diumenge que ve, 12 de febrer.

 

La iniciativa commemora el Dia Mundial contra el Càncer, que va tenir lloc el passat 4 de febrer, i tenen com a objectiu recaptar fons per a l’AECC i l’Associació Anémona (Grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecológic).

 

La marxa arrancarà a les 11.00 hores des de la plaça del Convent amb un recorregut de 3,4 quilòmetres pels carrers del municipi i els participants podran realitzar una o dues voltes, segons ho desitgen.

 

Les persones que vulguen sumar-se a aquesta iniciativa i col·laborar amb la causa poden participar a través de l’adquisició de samarretes de la marxa, el preu de les quals és de 8 euros. La venda de samarretes es realitzarà fins a dissabte que ve en el quiosc de la plaça del Convent, en horari de 10.00 a 12.30 hores. Així mateix, en dia de l’esdeveniment l’Associació d’Ames de Casa posarà a la venda menjar típic de Callosa d’en Sarrià.

 

La regidora de Sanitat, Rosa Mari Savall, ha animat a tots els ciutadans a participar en aquesta marxa, ja que “es tracta de caminar en família per una bona causa”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.