• ca
  • es
Inici » Cultura » Callosa d’en Sarrià lliura els premis als guanyadors del Concurs literari ‘La meua Biblioteca’

Callosa d’en Sarrià lliura els premis als guanyadors del Concurs literari ‘La meua Biblioteca’

| 25 abril, 2016

25042016_premios_literariosLa Regidoria de Cultura de Callosa d’en Sarrià va fer lliurament divendres passat a la vesprada dels premis als escolars de Primària guanyadors del Concurs Literari ‘La meua Biblioteca’ en un acte que va tenir lloc en la Biblioteca Municipal.

 

Els guanyadors del concurs, que s’ha celebrat amb motiu del 50 aniversari de la Biblioteca Municipal entre els escolars de 5è i 6è de Primària de Callosa, són els següents: El primer premi, consistent en un xec valorat en 100 euros canjeable per material escolar en papereries i llibreries de Callosa, ha recaigut en Marcos Molina. El segon premi, consistent en un xec valorat en 50 euros, ha sigut para Joan Samper. Finalment, s’han atorgat tres premis, consistents en un xec valorat en 25 euros, a Marc Calvo, Rosa Pérez i Álex Sanchís. Tots els guanyadors són alumnes de 5è de Primària.

 

El regidor del equipo de gobierno Alfonso Puigcerver, va estar present en el lliurament de premis i va felicitar en persona a tots els premiats.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.