• ca
  • es
Inici » Notícies » Callosa d’en Sarrià llança una campanya per a combatre al mosquit tigre

Callosa d’en Sarrià llança una campanya per a combatre al mosquit tigre

| 13 juny, 2016

13062016_mosquito_tigre_callosa

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha iniciat una campanya per a combatre la proliferació del mosquit tigre amb la implicació dels ciutadans en les seues llars.

 

En total es repartiran 3.000 tríptics pels edificis públics i establiments de la localitat, on consten les pautes a seguir per a evitar que es desenvolupen les larves d’aquest insecte i impedir així la seua reproducció.

 

Segons ha apuntat la regidora de Sanitat, Rosa Mari Savall, “és en l’àmbit de la llar on es produeix la major part de focus de cria i desenvolupament del mosquit tigre, per açò, és tan important que la població estiga informada i es consciencie sobre aquest problema”.

 

L’edil ha explicat que el mosquit tigre sol reproduir-se en xicotetes quantitats d’aigua estancada. Per açò, les mesures a adoptar pel ciutadà posen tota la seua atenció a evitar sobretot l’acumulació d’aigua que pot localitzar-se en tests, pots, desguassos, xicotetes cisternes, lones o cendrers situats en balconades, patis o jardins.

 

Savall ha informat que el període d’eclosió del mosquit tigre es dóna entre els mesos de maig a novembre. No obstant açò, ha recalcat que “les baixes temperatures poden provocar que aquest període s’avance o s’estenga”.

 

D’altra banda, la regidora de Sanitat ha indicat que des dels Serveis Tècnics de l’Ajuntament s’està actuant al seu torn a controlar qualsevol focus d’aigua estancada, ja siga en embornals, pluvials o jardins públics.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.