• ca
  • es
Inici » Notícies » Callosa d’en Sarrià inicia l’asfaltat d’onze carrers del nucli urbà

Callosa d’en Sarrià inicia l’asfaltat d’onze carrers del nucli urbà

| 5 maig, 2016

05052016_asfaltado_0105052016_asfaltado_02

*L’Ajuntament inverteix prop de 23.000 euros per a renovar el sistema del subministrament d’aigua potable en els carrers La Font i Canterers abans de la reurbanització dels vials

Aquesta setmana han començat els treballs d’un pla d’asfaltat que contempla la reurbanització d’un total d’onze carrers del nucli urbà. El pressupost ascendeix a 92.959,5 euros que finança al 100% la Diputació provincial, a través de la convocatòria d’inversions en obres i reparacions de cooperació municipal financerament sostenibles 2015.

 

De moment, s’ha asfaltat ja el carrer del Poliesportiu i el carrer Rafael Couchoud. Els operaris es troben ara treballant en els carrers la Font i Canterers i en els pròxims dies també s’actuarà en els carrers Hort del Senyor, part posterior del Barri, carrer Goya, Velázquez, Segrelles, Arniches i Fonteta. La durada dels treballs s’estima en un mes.

 

El regidor de Serveis Tècnics, Alfonso Puigcerver, ha supervisat aquest matí els treballs i ha assenyalat que “l’Ajuntament va sol·licitar aquesta ajuda a la Diputació per a millorar alguns vials del nucli urbà que es trobaven bastant deteriorats, així com per a asfaltar els accessos al Poliesportiu Municipal”.

 

Renovació del sistema de subministrament d’aigua potable

L’edil ha recordat que, aprofitant l’aprovació d’aquesta subvenció, l’Ajuntament ha invertit prop de 23.000 euros per a renovar les escomeses i el sistema de subministrament d’aigua potable en els carrers la Font i Canterers. Així, s’ha eliminat l’antiga canonada d’acer i s’ha connectat els habitatges de dites vials a una nova canonada. Igualment s’han connectat al subministrament d’aigua potable a les partides la Font, els Pinets i Arjovà.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.