• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià inaugura la zona verda de l’Almedia

Callosa d’en Sarrià inaugura la zona verda de l’Almedia

| 24 gener, 2018

 

*Un nou espai d’esbarjo i esplai de 600 m2 que millora la imatge de la zona del Calvari

Membres de l’equip de govern, encapçalats per l’alcalde, Josep Saval, i l’edil d’Urbanisme, Lumi Puigcerver, han inaugurat aquest matí la nova zona verda del Almedia. Un espai públic d’esbarjo i esplai per a senderistes i passejants, situat entre el Calvari, el col·legi Almedia, l’inici de les rutes senderistes de la serra de l’Almedia i el casc antic.

 

El projecte abasta una superfície de 600 m2 que s’ha condicionat com a àrea d’esbarjo amb l’adequació de zones d’estada i la plantació d’arbrat per a començar a dotar d’un fons de perspectiva més verda a la població. Per a açò, s’han realitzat labors d’esbrosse en la zona d’actuació, s’han realitzat murs de maçoneria per a formar abancalaments i zones d’estades; s’han realitzat treballs de jardineria i s’ha instal·lat mobiliari urbà com a bancs i una barana de protecció. El nou espai beneficia a més a la comunitat escolar, ja que inclou una zona de pas d’alumnes cap al casc antic.

 

L’actuació s’ha executat amb una subvenció de la Diputació d’Alacant, que ascendeix a 40.000 euros.

 

L’edil d’Urbanisme, Lumi Puigcerver, ha assenyalat que “aquesta actuació millorarà la imatge de la zona del Calvari, així com la comunicació entre la zona del col·legi Almedia i el casc antic mitjançant un recorregut amb estades més agradables i gratificants tant per als escolars com per als usuaris en general que desitgen gaudir d’aquest nou àrea d’esbarjo”.

 

La regidora ha avançat que la intenció de l’equip de govern és continuar aquesta actuació amb diferents fases per a completar un projecte que engloba tota la zona del Calvari, amb la finalitat de dinamitzar el casc antic i tot el seu entorn natural.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.