• ca
  • es
Inici » Joventut » Callosa d’en Sarrià inaugura el nou Punt Jove amb la xarrada-col·loqui de superació personal ‘Imparables’

Callosa d’en Sarrià inaugura el nou Punt Jove amb la xarrada-col·loqui de superació personal ‘Imparables’

| 6 abril, 2018

*Demà continuarà l’activitat amb dues noves xarrades organitzades per l’associació juvenil La Flama Marina Baixa
L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha inaugurat aquesta vesprada el nou Punt Jove, un espai que estarà a la disposició dels joves del municipi com a punt de trobada per a organitzar activitats educatives i d’oci.

A l’acte d’inauguració han assistit l’alcalde callosí, Josep Saval, la regidora de Joventut, Estela Menaches, i els regidors de l’equip de govern Lumi Puigcerver, Vicent Llobell, Alfonso Puigcerver i Rosa Mari Savall; i els edils de l’Oposició, Antonio Solbes, Maribel Ferrándiz, i Mari Carmen Mascaró; així com el tècnic de l’IVAJ en la província d’Alacant, Adolfo Carnero, i tècnics de Xarxa Jove de l’IVAJ, representants de les diferents associacions i entitats municipals, i públic en general.

L’acte d’inauguració del Punt Jove ha tingut com a primera activitat una interessant xarrada-col·loqui sobre la superació personal a través de l’esport, sota el títol ‘Imparables’. La xarrada ha sigut a càrrec del preparador físic Octavio Pérez; Iván González, un jove amb leucèmia que està preparant-se per a la prova Titan Desert, i Esther Ferrer, una jove, veïna del poble, compromesa amb l’esport i que recentment ha superat un càncer. Tots ells han compartit les seues experiències i el seu coneixement amb els assistents.

El Punt Jove se situa en la carretera de Bolulla, número 8 (enfront de la cafeteria Iglú) i consta d’uns 150 metres quadrats. El nou espai municipal albergarà activitats dirigides a joves d’entre 12 i 30 anys organitzades per l’Ajuntament i per les associacions juvenils de la localitat o grups de joves, que hauran de sol·licitar l’ús de l’espai a l’Ajuntament informant dels esdeveniments que desitgen realitzar.

Així, el nou espai continuarà demà la seua activitat amb dues noves xarrades organitzades per l’associació juvenil La Flama Marina Baixa. A les 17.00 hores, oferiran una xarrada sobre el conflicte bèl·lic a Ucraïna, i a partir de les 19.00 hores prosseguiran amb una xarrada sobre emigrants romanesos en l’Estat Español.

L’edil de Joventut, Estela Menaches, ha assenyalat que “es tracta d’un espai per i per als joves del municipi, en el qual podran organitzar activitats de diversa índole per al seu gaudi, i amb el qual volem que es fomente la convivència i valors com la cooperació, el respecte, la solidaritat i la cura de l’espai comú”. Menaches ha recordat que Callosa mancava d’un espai propi destinat als joves i ha desitjat que el nou Punt Jove constituïsca un pont amb el qual estrènyer llaços entre l’Ajuntament i les diferents associacions juvenils del municipi.

Després de finalitzar la xarrada s’ha aprofitat per a presentar el cartell del Nyespro Rock que se celebrarà el pròxim 19 de maig en el Poliesportiu Municipal de Callosa d’en Sarrià amb les actuacions dels grups de música en valencià El Diluvi, Pirat’s Sound Sistem, Èmbolo, Nuc i Tesa.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Joventut, Notícies

Los comentarios están cerrados.