• ca
  • es
Inici » Igualtat » Callosa d’en Sarrià homenatja demà la procuradora Virtudes Pérez en la III Gala Comarcal de la Dona de MEMBA

Callosa d’en Sarrià homenatja demà la procuradora Virtudes Pérez en la III Gala Comarcal de la Dona de MEMBA

| 23 febrer, 2017

*L’esdeveniment se celebra demà, 24 de febrer, en la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià homenatjarà demà, 24 de febrer, a la procuradora Virtudes Pérez en la III Gala Comarcal de la Dona “Nosaltres, Vosaltres, Elles, Totes Emprenedores”. La gala està organitzada per MEMBA, l’Associació per al Desenvolupament de Dones Emprenedores de la Marina Baixa, i tindrà lloc en la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi a partir de les 19.30 hores.

 

En aquest acte cada municipi de la Marina Baixa participant homenatjarà la dona emprenedora més destacada. Callosa d’en Sarrià ha triat per a rebre aquest reconeixement la procuradora Virtudes Pérez per la seua extensa trajectòria professional i per haver obert el camí a moltes altres dones emprenedores en Callosa.

 

L’edil d’Igualtat, Rosa Mari Savall, ha afirmat que ““Virtudes és un exemple a seguir de dona emprenedora i lluitadora en un temps en el qual era difícil veure una dona exercint una professió com la seua, per la qual cosa a més de la seua brillant trajectòria professional, volem reconéixer també la seua important aportació a la societat callosina”.

 

Virtudes Pérez va estudiar Filosofia i Lletres en la Universitat de València i després de  quasi cinc anys dedicats a la docència, va decidir seguir el camí del seu pare, i es va preparar per a exercir com a procuradora, professió que porta exercint des de l’any 1984 en un despatx particular a Callosa. Virtudes segueix en actiu i, encara que enguany es jubila, amb el beneplàcit del Col•legi de Procuradors, continuarà exercint la seua professió durant dos anys més.

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.