• ca
  • es
Inici » Notícies » Callosa d’en Sarrià habilitarà el pròxim 2 d’octubre una estació d’ITV mòbil per a ciclomotors, motocicletes i tractors agrícoles

Callosa d’en Sarrià habilitarà el pròxim 2 d’octubre una estació d’ITV mòbil per a ciclomotors, motocicletes i tractors agrícoles

| 7 setembre, 2018

El pròxim 2 d’octubre se situarà una estació d’ITV mòbil en la Cooperativa Agrícola, a partir de les 10.00 hores, per a realitzar la inspecció als ciclomotors, motocicletes i tractors agrícoles.

A través d’aquesta iniciativa es facilitarà la inspecció a aquests vehicles sense que hagen de desplaçar-se a unes instal·lacions d’ITV fixes.

Per a passar aquestes inspeccions, els interessats hauran d’aportar, juntament amb el vehicle, originals de la Targeta d’Inspecció Tècnica (o certificat de característiques per a ciclomotors), Permís de Circulació (o llicència de circulació per a ciclomotors) i justificant del Segur Obligatori del Vehicle (vigent). L’import de la ITV s’abonarà directament en la pròpia unitat mòbil. La taxa és de 12,84 euros en el cas de vehicles agrícoles o 17,66 euros per a ciclomotors i motocicletes.

Per a més informació cridar al 96 510 79 77.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Trànsit

Los comentarios están cerrados.