• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià guarda un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol d’Equador

Callosa d’en Sarrià guarda un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol d’Equador

| 21 abril, 2016

21042016_minuto_silencio_terremoto_callosaNombroses persones s’han concentrat aquesta vesprada enfront de la Casa Consistorial per a guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol que ha assolat Equador.

 

En l’acte, convocat per l’Ajuntament, han estat presents els membres de la Corporació Municipal, encapçalats per l’alcalde, Josep Saval, personal del consistori, veïns, així com membres de les diferents associacions d’equatorians que hi ha a Callosa com són l’Associació Virgen del Cisne, l’Associació de Treballadors Nueva Luz de América i l’Associació comarcal ASPERB, acompanyats per nombrosos compatriotes que resideixen en Callosa.

 

Amb aquest gest l’Ajuntament ha volgut mostrar les seues condolences al poble d’Equador en aquests moments d’enorme tristesa i traslladar així la seua solidaritat amb un col·lectiu tan important per a Callosa d’en Sarrià com és el dels ciutadans equatorians.

 

Després del minut de silenci, l’alcalde ha conversat amb els representants de les diferents associacions d’equatorians i els ha oferit el respatler de l’Ajuntament per a canalitzar l’enviament d’ajudes a Equador.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Destacat, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.