• ca
  • es
Inici » Educació » Callosa d’en Sarrià fa efectiu el pagament de la primera fase de Xarxa Llibres

Callosa d’en Sarrià fa efectiu el pagament de la primera fase de Xarxa Llibres

| 11 abril, 2016

Estela_Menaches_02_callosa*En total s’han concedit 561 ajudes a estudiants de Primària i Secundària per import de 54.709,16 euros

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha fet efectiu ja el pagament de la primera fase de l’ajuda del programa de gratuïtat dels llibres de text, Xarxa Llibre, segons ha anunciat l’edil d’Educació, Estela Menaches. En total s’han concedit 561 ajudes, 369 a alumnes de Primària i 192 a alumnes de Secundària.

 

Menaches ha detallat que l’import total de les ajudes concedides ascendeix a 54.709,16 euros, quantitat que cofinancen a parts iguals Ajuntament, Diputació Provincial d’Alacant i Conselleria d’Educació. Així, Callosa ha aportat 18.236,38 euros a aquesta primera fase de Xarxa Llibres, en la qual els alumnes han rebut com a màxim 100 euros de subvenció.

 

Xarxa Llibres és un programa de gratuïtat de llibres de text dirigit a la creació d’un banc de llibres i altres materials per a l’alumnat d’Educació Especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica en els centres docents públics i privats-concertats de la Comunitat Valenciana.

 

L’ajuda ascendeix com a màxim a una quantia individual per alumne de 200 euros, que es rebran en dues fases. En aquesta primera fase, en la qual es concedien fins a un màxim de 100 euros, s’ha tingut en compte l’aportació per part dels sol·licitants del justificant de compra de llibres en l’ajuntament. Els 100 euros restants es faran efectius quan es retornen els llibres de text en bon estat quan finalitze el curs 2015-2016. Si les famílies retornen els llibres en bon estat, podran cobrar la segona fase de l’ajuda. A més, entraran en el banc de llibres i, per tant, en el curs 2016-2017 tindran els llibres gratuïts per als seus fills i filles.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.