• ca
  • es
Inici » Educació » Callosa d’en Sarrià estarà present aquest cap de setmana en la ‘Primavera Educativa’ de València

Callosa d’en Sarrià estarà present aquest cap de setmana en la ‘Primavera Educativa’ de València

| 12 maig, 2016

12052016_primavera_educativa12052016_primavera_educativa_02

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha engegat la iniciativa #PrimaveraEducativa, una trobada que se celebrarà aquest cap de setmana, els dies 13, 14 i 15 de maig, i on estarà representada Callosa d’en Sarrià a través de l’Escola Infantil Municipal, el col·legi Bernat de Sarrià i l’IES Callosa d’en Sarrià.

 

El llit del riu Túria serà l’escenari que albergarà la #PrimaveraEducativa, que pretén fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme en els centres de la Comunitat Valenciana. Per a açò, el llit del riu Túria s’omplirà d’exposicions amb els treballs dels alumnes, estands amb tallers, presentacions de pòsters sobre projectes i tot tipus d’experiències que milloren la qualitat de l’ensenyament en el sistema educatiu valencià.

 

En el cas de Callosa, un grup de docents de l’IES exposaran dissabte, a través de fotografies i vídeos, un projecte educatiu que van desenvolupar el passat any sobre un taller d’arqueologia.

 

El col·legi Bernat de Sarrià assistirà també dissabte amb dos projectes educatius. Un d’aquests s’ha desenvolupat amb els alumnes de tot el cicle de Primària i té per títol ‘La resolució de problemes en grups cooperatius’. Aquest projecte s’exposarà de 10.00 a 12.00 hores en la zona 4 de la Ciutat de les Arts i les Ciències, al costat del Museu Príncep Felipe. L’altre projecte s’ha desenvolupat amb els alumnes d’Infantil i es titula ‘La clau al Bernat: els seus alumnes’. Aquest treball s’exposarà de 10.00 a 14.00 hores en el Parc Gulliver.

 

L’Escola Infantil Municipal estarà present diumenge, de 10.00 a 14.00 hores, en el Parc Gulliver, amb el seu projecte educatiu ‘La ciència en el Primer Cicle d’Infantil: Possibilitats de la Llum’. Un treball relacionat amb experiències sensorials més refinades que han desenvolupat amb xiquets d’1 a 3 anys.

 

La #primaveraeducativa es convertirà en una gran festa per l’educació i un reconeixement a la dedicació, a l’estima i a l’esforç en matèria educativa per part de la societat valenciana.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.