• ca
  • es
Inici » Agricultura » Callosa d’en Sarrià donarà la benvinguda a l’any nou amb clementines en suport al sector citrícola valencià

Callosa d’en Sarrià donarà la benvinguda a l’any nou amb clementines en suport al sector citrícola valencià

| 26 desembre, 2018

Enguany per a fer visible la preocupant situació de la citricultura valenciana, a Callosa d’en Sarrià, l’Ajuntament repartirà bossetes amb dotze gallons de clementina valenciana per a les campanades de la Nit de Cap d’Any la Plaça d’Espanya i connectarà amb À Punt.

Des de l’Ajuntament convidem als callosins i callosines al fet que des de les seues llars facen el mateix. Des del Consistori s’ha traslladat que la seua intenció no és la de perjudicar el raïm del Vilanopó, que també necessita el seu impuls, però es considera que ara la situació de les clementines és crítica i fa falta que es facen gestos simbòlics perquè el Govern d’Espanya actue.

 

En aquest sentit, demà el govern local de Compromís elevarà a Ple una moció per a instar el Govern d’Espanya que pressione a l’Unió Europea per a solucionar la greu situació que està patint el sector citrícola valencià a causa de les importacions, amb condicions d’absoluta competència deslleial, procedents de Sud-àfrica, segons s’exposa en la moció.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Agricultura, Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.