• ca
  • es
Inici » Educació » Callosa d’en Sarrià consciencia als joves sobre seguretat viària amb un simulador de bolcades

Callosa d’en Sarrià consciencia als joves sobre seguretat viària amb un simulador de bolcades

| 4 abril, 2019

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, Policia Local i Fundación Funco Vial han desenvolupat aquest matí en el centre educatiu Almedia una campanya de conscienciació sobre seguretat viària en la qual s’ha incorporat un simulador de bolcades de vehicles. A través d’aquest sistema s’incideix als joves en la importància d’utilitzar el cinturó de seguretat.

 

La campanya ha estat dirigida als alumnes de 4t de l’ESO, que han assistit en primer lloc a una xarrada teòrica i, a continuació, en grups de quatre en quatre, s’han introduït en el simulador i han pogut comprovar el que pot succeir en el cas d’un accident de trànsit en el qual el cotxe bolca o dóna voltes de campana.

 

Amb aquest simulacre, els estudiants noten la sensació de primera mà de com protegeix el cinturó en aquest tipus d’accident, així com la importància de no tindre utensilis solts dins del vehicle, ja que poden provocar danys majors.

 

Demà divendres, 5 d’abril, es realitzarà aquesta mateixa campanya per als alumnes de 4t d’ESO de l’IES Rodolfo Llopis de Callosa d’en Sarrià.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.