• ca
  • es
Inici » Notícies » Callosa d’en Sarrià compta ja amb un terminal AutoServef en l’ajuntament

Callosa d’en Sarrià compta ja amb un terminal AutoServef en l’ajuntament

| 27 setembre, 2018

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) han signat un acord de col·laboració per a la instal·lació d’un terminal de AutoServef en l’entrada de l’edifici consistorial, que es troba ja operatiu. L’horari d’ús del terminal serà de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores.

 

L’objectiu d’aquest terminal és el de facilitar a aquelles persones que no disposen d’accés a la Xarxa Internet els serveis del Portal d’Ocupació del Servef, incrementant amb açò l’eficàcia en la gestió, a través d’una participació personalitzada de l’usuari. Així mateix, s’evitarà que aquestes persones hagen de desplaçar-se al centre del Servef de Benidorm per a realitzar tràmits tals com consultar les ofertes d’ocupació i cursos de formació, així com postular la autocandidatura. Així mateix, l’AutoServef és capaç de generar certificats, el DARDE i gestionar les cites als usuaris en els centres Servef, facilitant i agilitant aquests tràmits de forma on-line.

 

A l’aquest servei tindran accés, no solament els usuaris de Callosa d’en Sarrià, sinó també dels municipis adjacents per a evitar-los també desplaçaments innecessaris al centre Servef de Benidorm.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Promoció de l’ocupació

Los comentarios están cerrados.