• ca
  • es
Inici » Festes » Callosa d’en Sarrià celebra la Setmana Santa amb la benedicció de les palmes, processons y diversos viacrucis

Callosa d’en Sarrià celebra la Setmana Santa amb la benedicció de les palmes, processons y diversos viacrucis

| 6 abril, 2017

Demà divendres, 7 d’abril, arranquen els actes religiosos de Setmana Santa a Callosa d’en Sarrià amb la celebració de dos viacrucis. A les 16.00 hores donarà començament el viacrucis organitzat per les Ames de casa, el recorregut de les quals es realitzarà pel Calvari, i a les 20.30 hores partirà el segon viacrucis des de l’Església Arxciprestal Sant Joan Baptista fins a l’ermita del Sant Crist.

 

Entre els actes que s’allargaran fins al 24 d’abril destaca la tradicional benedicció de les palmes del Diumenge de Rams (9 d’abril) que tindrà lloc a les 11.30 hores en la Plaça del Convent, seguida d’un romiatge que recorrerà diversos carrers del centre urbà fins a arribar fins a l’Església Arxiprestal Sant Joan Baptista, on s’oficiarà una Santa Missa. En la romeria del Diumenge de Rams participarà la banda de Música ‘La primitiva’ i la Colla l’Algar de l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià.

 

El Dijous Sant (13 d’abril), a les 23.00 hores, se celebrarà l’Hora Santa en l’Església i a les 00.00 hores els actes litúrgics continuaran amb el rés del viacrucis des de l’Església al Calvari per a tornar de nou a l’Església, on es tancarà el monument.

 

El Divendres Sant (14 d’abril), a les 20.30 hores se celebrarà la Processó del Sant Enterrament, que partirà des de l’Església fins al Calvari. En la processó participarà la banda de música de l’AMM.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.