• ca
  • es
Inici » Festes » Callosa d’en Sarrià celebra la Setmana Santa amb diversos actes religiosos

Callosa d’en Sarrià celebra la Setmana Santa amb diversos actes religiosos

| 23 març, 2018

 

Hui divendres, 23 de març, arranquen els actes religiosos de Setmana Santa a Callosa d’en Sarrià amb la celebració de dos viacrucis. A les 16.00 hores donarà començament el Viacrucis organitzat per les Ames de Casa, el recorregut de les quals es realitzarà pel Calvari, i a les 20.00 hores partirà el segon viacrucis des de l’Església Arxiprestal Sant Joan Baptista fins a l’ermita del Sant Crist.

 

Entre els actes que es perllongaran fins al 9 d’abril (Dia de Sant Vicent), destaca la tradicional benedicció dels palmells del Diumenge de Rams que tindrà lloc aquest 25 de març, a les 11.30 hores, en la plaça del Convent, seguida d’un romiatge que recorrerà diversos carrers del centre urbà fins a arribar fins a l’Església Arxiprestal Sant Joan Baptista, on s’oficiarà una Santa Missa.

 

El Jueves Sant, 29 de març, a les 23.00 hores, se celebrarà l’Hora Santa en l’Església i a les 00.00 hores els actes litúrgics continuaran amb el rés del viacrucis des de l’Església al Calvari per a tornar de nou a l’Església, on es tancarà el monument.

 

El Divendres Sant, 30 de març, a les 20.30 hores se celebrarà la Processó del Sant Enterrament, que partirà des de l’Església fins al Calvari.

 

La música també tindrà un important paper durant aquests dies amb dos actes. D’una banda, demà dissabte, 24 de març, a les 20.30 hores, s’oferirà un concert en l’Església de Marxes de Processó, a càrrec de la Banda La Primitiva de l’AAM. I el diumenge, 25 de març, també en l’Església, a les 19.00 hores, s’oferirà un concert de Música Sacra, a càrrec de l’Orquestra de Cambra.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.