• ca
  • es
Inici » Festes » Callosa d’en Sarrià celebra la Setmana Santa amb diverses processons i la benedicció de les palmes

Callosa d’en Sarrià celebra la Setmana Santa amb diverses processons i la benedicció de les palmes

| 17 març, 2016

Demà divendres, 18 març, arranquen els actes religiosos de Setmana Santa a Callosa d’en Sarrià amb la celebració de dos viacrucis. A les 16.00 hores donarà començament el viacrucis organitzat per les Ames de casa, el recorregut de les quals es realitzarà pel Calvari, i a les 19.30 hores partirà el segon viacrucis des de l’Església Arxiprestal Sant Joan Baptista fins a l’Ermita del Sant Crist.

 

Entre els actes que es perllongaran fins el 3 d’abril destaca el concert d’orquestra de cambra que s’oferirà el dissabte, 19 de març, festivitat de Sant Josep, en el temple parroquial.

 

El dia 20 de març, diumenge de Rams, tindrà lloc a partir de les 11.30 hores la tradicional benedicció de les palmes a la plaça del Convent, seguida d’una processó que recorrerà diversos carrers del centre urbà fins a arribar a l’Església Arxiprestal Sant Joan Baptista, on s’oficiarà una Santa Missa.

 

El Dijous Sant, a les 23.00 hores, se celebrarà l’Hora Santa en l’Església i a les 00.00 hores els actes litúrgics continuaran amb el rés del viacrucis des de l’Església al Calvari per a tornar de nou a l’Església, on es tancarà el monument.

 

El Divendres Sant, dia 25 març, a les 20.30 hores se celebrarà la Processó del Sant Enterrament, una de les més importants de la Setmana Santa, que partirà des de l’Església fins al Calvari.

 

Arribada de la imatge de la Mare de Déu de les Injúries

Entre els actes més destacats, cal assenyalar també l’arribada de la imatge de la Mare de Déu de les Injúries dissabte que ve de Pasqua, dia 2 d’abril. La imatge ha sigut restaurada com a conseqüència de l’incident que va patir durant les Festes Patronals i, per açò, l’Església romandrà oberta tot el dia perquè puga ser visitada pels seus devots. A les 20.00 hores s’oficiarà en la parròquia la Missa de Vespra, en la qual s’imposaran les medalles als confrares de la Verge.

 

Finament, el dia 4 d’abril se celebrarà el dia de Sant Vicent Ferrer amb una missa en valencià que tindrà lloc en l’Església Arxiprestal Sant Joan Baptista a les 11.30 hores.17032016_Iglesia_callosa

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.