• ca
  • es
Inici » Festes » Callosa d’en Sarrià celebra la Nit de Sant Joan amb el tradicional ‘Sopar’ i les actuacions de Musicants i les colles de l’Algar i El Pinyol

Callosa d’en Sarrià celebra la Nit de Sant Joan amb el tradicional ‘Sopar’ i les actuacions de Musicants i les colles de l’Algar i El Pinyol

| 21 juny, 2016

sopar sant joan 2016

La regidoria de Festes ha organitzat per a la nit del pròxim 23 de juny el tradicional ‘Sopar de Sant Joan’, amb el qual es donarà la benvinguda al solstici d’estiu. A partir de les 21.30 hores donarà començament el sopar a la Plaça del Convent. Prèviament, a les 20.30 hores, arrancarà la celebració amb una cercavila, en la qual els participants portaran els tradicionals fanalets (realitzats amb melons, carabasses o pebreres).

 

Enguany com a novetat, el sopar estarà amenitzat per la música tradicional mediterrània del grup Musicants. A ells se sumaran també les actuacions de la Colla l’Algar i la Colla El Pinyol, els quals tocaran en primer lloc i, a partir de les 22.30 hores, serà quan isquen a escena Musicants.

 

Musicants és el nou projecte que va engegar el fundador d’Al Tall, Manolo Miralles, que dóna una visió col·lectiva de músiques i cants al voltant de les cultures mediterrànies. La formació és molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, guitarra, dolçaina, cordes mediterrànies, cantant solista i veus. Tots aquests instruments es fusionen amb experiències musicals diverses com el jazz, el pop clàssic o la música tradicional. Entre els seus integrants es troba el callosí Ximo Guardiola.

 

La celebració de la Nit de Sant Joan finalitzarà, al voltant de la mitjanit, com marca la tradició, amb la crema de la foguera.

 

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha animat a tots els veïns de Callosa d’en Sarrià a “compartir aquesta nit màgica en la qual es viuen d’una forma molt especial les tradicions del poble i en la qual podrem gaudir de la música i el folklore de la nostra terra”.

 

Per açò, l’edil ha recordat que les reserves per a participar en aquesta vetlada s’han de formalitzar en la Casa de Cultura o a través del telèfon 96 588 09 46, amb la finalitat de proveir de les taules i cadires necessàries l’espai habilitat per a l’esdeveniment a la Plaça del Convent.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.