• ca
  • es
Inici » Cultura » Callosa d’en Sarrià celebra la Festa Estellés en honor al poeta amb un recital musical i un sopar popular

Callosa d’en Sarrià celebra la Festa Estellés en honor al poeta amb un recital musical i un sopar popular

| 19 setembre, 2016


19092016_festa_estelles_02

19092016_festa_estelles_01

Per segon any consecutiu Callosa d’en Sarrià va retre homenatge a la figura del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, amb motiu de l’aniversari del seu naixement. Callosa se suma així a la Festa Estellés que des de fa set any se celebra en tota la Comunitat Valenciana gràcies a l’Agència de Promoció del Valencià (Aviva) i altres entitats.

 

L’acte, que va tenir lloc el dissabte a la nit a la plaça de l’Ajuntament, va consistir en un recital musical i un sopar popular de cabasset en el qual van participar unes 150 persones. Alguns es van animar i van recitar poemes de diferents autors valencians. Així mateix, la trobada va comptar amb l’actuació del cantautor valencià Vicent Savall.

 

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, València; 4 de setembre de 1924-València; 27 de març de 1993) va ser un periodista i poeta valencià. Està considerat com un dels principals renovadors de la poesia contemporània en valencià, amb un paper similar al que van tenir en altres èpoques Ausiàs March i Joan Roís de Corella.

 

Té una obra diversa i molt extensa. Encara que és més coneguda la seua poesia, també va escriure novel·les, obres de teatre, guions de cinema i unes memòries. Els temes centrals de la seua obra són la mort i el sexe, sempre des d’un prisma popular, quotidià, senzill i directe.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.