• ca
  • es
Inici » Esport » Callosa d’en Sarrià celebra la 3ª Sant Silvestre dissabte que ve

Callosa d’en Sarrià celebra la 3ª Sant Silvestre dissabte que ve

| 27 desembre, 2017

*L’edil d’Esports ha recordat que el termini d’inscripció continua obert i ha animat a tots els corredors a acudir disfressats

Les regidories d’Esports i Comerç han organitzat la tercera edició de la carrera Sant Silvestre de Callosa que tindrà lloc el pròxim 30 de desembre, a partir de les 17.00 hores, amb eixida en la plaça del Convent.

 

La regidora d’Esports, Estela Menaches, ha recordat que els corredors podran participar disfressats. Així mateix, ha informat que s’han establit diversos recorreguts amb distàncies adaptades a les diferents edats dels participants. En les carreres infantils s’ha establit un recorregut de 200 metres per a xiquets de 0a 5 anys, 300 metres per a xiquets de 6 a 7 anys i 700 metres per a xiquets de 8 a 9 anys. D’altra banda, la carrera popular, que arrancarà a partir de les 18.00 hores, tindrà un recorregut de 4 km. i està dirigida a corredors a partir dels 10 anys. Finalment, la carrera competitiva tindrà un recorregut de 8 Km. i serà per a corredors a partir dels 12 anys.

 

Els interessats a participar encara poden inscriure’s en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 hores i de 15.30 a 21.00 hores; i en la Casa de Cultura, en horari de 09.30 15.00 hores. Les inscripcions per a les carreres infantils seran gratuïtes i per a la carrera popular i competitiva tenen un preu de 6 euros. Per a aquestes proves també es podran formalitzar inscripcions el mateix dia de la carrera a un preu de 10 euros.

 

L’Ajuntament ha previst diversos premis en totes les carreres. A més, es premiarà també a la millor disfressa individual i a la millor disfressa de grup, i s’obsequiarà amb una samarreta de l’esdeveniment a tots els participants.

 

D’altra banda, Estela Menaches ha assenyalat que la Filà Ligeros habilitarà una barra amb begudes i entrepans en el quiosc de la plaça el Convent per a recaptar fons per a la capitania. També el Centre d’Estudis Signe oferirà animació als assistents.

 

L’edil d’Esports ha agraït a tots els patrocinadors (Caixacallosa, Don Dino, Hospital Clínica Benidorm i Aquarium) i col·laboradors (Coca, Grup de Muntanya El Frare, Club Ciclista Sarrià, Filà Ligeros, Centre d’Estudis Signe, Fruites El Callosí S.L. i Frutes A. Sanchis), així com a la Policia Local i a Protecció Civil, la seua implicació en la celebració de l’esdeveniment, ja que “gràcies a ells un anys més aquest esdeveniment serà una realitat, fomentant la pràctica de l’esport en Callosa, acompanyada de la nota d’humor que aporta sempre la Sant Silvestre, amb el colorits de les seues disfresses inundant els nostres carrers. Gràcies a tots ells per aportar el seu granit d’arena”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.