• ca
  • es
Inici » Cultura » Callosa d’en Sarrià celebra el 50 aniversari de la seua Biblioteca Municipal amb un concurs de dibuix i un altre literari per a escolars de primària

Callosa d’en Sarrià celebra el 50 aniversari de la seua Biblioteca Municipal amb un concurs de dibuix i un altre literari per a escolars de primària

| 15 febrer, 2016

La regidoria de Cultura, que dirigeix Francesc Guardiola, ha organitzat un concurs de dibuix i un altre literari per a escolars de Primària amb motiu del 50 aniversari de la Biblioteca Municipal, que serà la protagonista de les creacions infantils. Des de la regidoria s’ha implicat als col·legis de Callosa per a donar difusió al certamen i animar als xavals a participar.

 

El concurs de dibuix està dirigit a xiquets de 1r a 4t de Primària. El tema és ‘La meua Biblioteca’. Els treballs hauran de realitzar-se en format DIN A4. La tècnica és lliure: llapis, carbó, aquarel·les, retoladors, etc. En el revers del full hauran d’aparèixer totes les dades completes del participant: nom i cognoms, edat, curs, col·legi, títol de l’obra, adreça i telèfon de contacte. Els xiquets que desitgen participar hauran de lliurar els seus treballs a la Casa de Cultura. El termini de presentació és fins a l’11 de març.

 

D’altra banda, s’ha organitzat també un concurs literari, dirigit als alumnes de 5é i 6é de primària, el tema és el mateix: ‘La meua Biblioteca’. La presentació de l’obra serà en DIN A4, en valencià o castellà, amb un màxim de 3 folis a una cara. L’obra es lliurarà amb un pseudònim i en companyia d’un sobre (amb el pseudònim escrit en la part de fora) i en el seu interior estaran les dades de l’autor (nom i cognoms), edat, curs, col·legi, adreça i telèfon de contacte. El termini de presentació és fins al 7 d’abril a la Casa de Cultura.

 

Quant als premis del Concurs de dibuix, s’han establit dues categories, 1r i 2n de primària, i 3r i 4t de primària. Per a cada categoria s’atorgarà un primer premi que consistirà en un xec per valor de 100 euros que es podrà canviar en papereries i llibreries de Callosa d’en Sarrià per material escolar. Igualment s’atorgarà un segon premi per valor de 50 euros.

 

El Concurs literari, hi haurà un primer premi que també consistirà en un xec per valor de 100 euros canjeable per material escolar en papereries i llibreries de Callosa, un segon premis per valor de 50 euros i dos premis finalistes per valor de 25 euros cadascun.

 

El regidor ha animat a tots els xiquets a participar en aquests dos concursos, ja que a través d’ells es pretén “despertar en els més xicotets l’interès per la biblioteca i fomentar amb açò la lectura, l’estudi, i en definitiva la cultura”.

 

Aquests concursos formen part de les diferents activitats que s’estan organitzant des de la regidoria de Cultura per a commemorar el 50 aniversari de la Biblioteca Municipal.

 

Concursos Juvenil 16 15022016_biblioteca_web

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.