• ca
  • es
Inici » Igualtat » Callosa d’en Sarrià celebra diumenge que ve la III Marxa Solidària en Família contra el Càncer

Callosa d’en Sarrià celebra diumenge que ve la III Marxa Solidària en Família contra el Càncer

| 31 gener, 2018

L’Associació d’Ames de Casa de Callosa d’en Sarrià, en col·laboració amb les regidories de Sanitat i Igualtat i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), han organitzat la ‘Tercera Marxa Solidària en Família Contra el Càncer’ que se celebrarà diumenge que ve, 4 de febrer.

 

La iniciativa commemora el Dia Mundial contra el Càncer i tenen com a objectiu recaptar fons per a la AECC i part també per a l’associació Anémona (Grupo de autoayuda para mujeres con cáncer de mama y ginecológico).

 

La marxa arrancarà a les 11.00 hores des de la plaça del Convent amb un recorregut pels carrers del municipi.

 

Les persones que vulguen sumar-se a aquesta iniciativa i col·laborar amb la causa encara poden adquirir samarretes de la marxa a un preu de 8 euros en el quiosc de la plaça del Convent, en horari de 10.00 a 12.00 hores, fins a acabar existències.

 

La regidora de Sanitat, Rosa Mari Savall, ha informat que la Colla El Pinyol col·laborarà amb l’esdeveniment amb la seua actuació, amb la qual amenitzarà la jornada. Així mateix, l’Ajuntament subvencionarà activitats infantils en la plaça del Convent, que seran a càrrec del Centre d’Estudis Signe que, al seu torn, col·laborarà posant a la disposició de l’esdeveniment l’equip de so. Per la seua banda, l’Associació d’Ames de Casa de Callosa d’en Sarrià posaran a la venda menjar típic per a ajudar a recaptar fons.

 

Savall ha animat a tots els ciutadans a participar en aquesta marxa, ja que “es tracta de caminar en família per una bona causa”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.