• ca
  • es
Inici » Cultura » Callosa d’en Sarrià celebra dissabte que ve el primer Encontre i Intercanvi de Grups de Danses

Callosa d’en Sarrià celebra dissabte que ve el primer Encontre i Intercanvi de Grups de Danses

| 25 juliol, 2017

El Grup de Danses La Faltriquera de Callosa d’en Sarrià, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, ha organitzat per a aquest pròxim dissabte, 29 de juliol, el ‘I Encontre i Intercanvi de Grups de Danses’.

 

L’esdeveniment de danses populars se celebrarà en la plaça del Convent, a les 20.00 hores, i en ell participaran el Grup de Danses La Faltriquera de Callosa d’en Sarrià i el Grup de Danses Carrascal d’Alcoi.

 

Aquesta trobada serà una jornada de convivència per a tots dos grups que aprofitaran per a intercanviar coreografies, passos de ball i es mostraran el vestuari típic que utilitzen en cada localitat.

 

La presidenta del Grup de Danses La Faltriquera de Callosa d’en Sarrià, Clara Soriano, i la directora, Raquel Domènech, han treballat per a organitzar aquest esdeveniment que esperen puga consolidar-se en un futur en el municipi, gràcies a l’arrelament que té Callosa en la cultura de les danses populars, aconseguint una major projecció amb intercanvi de grups de dansa populars de tota Espanya.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.