• ca
  • es
Inici » Esdeveniments » Callosa d’en Sarrià celebra aquest diumenge la processó del Corpus

Callosa d’en Sarrià celebra aquest diumenge la processó del Corpus

| 30 maig, 2018

Callosa d’en Sarrià celebra diumenge que ve, 3 de juny, a partir de les 19.30 hores, la processó del Corpus. La processó estarà precedida, a les 19.00 hores, per l’actuació en la plaça d’Espanya del grup de danses La Faltriquera i la Colla la Muixeranga Marina Baixa, acompanyats per la Colla l’Algar.

 

Després de l’actuació, a les 19.30 hores, arrancarà la processó des de l’Església Arxiprestal de Sant Joan Baptista, acompanyant a l’altar de la ‘Pelegrina’, imatge de la Mare de Déu de les Injúries. El recorregut continuarà pel carrer Sellesos; carrer Sant Antoni, on estarà l’altar del sant; el carrer Calvari Convent, on se situarà l’altar de la Puríssima; i en la plaça del Convent se situarà l’altar de la Verge del Cigne; en el carrer de Sant Francesc estarà enfront de la Casa de la Música l’altar de Santa Cecilia; es continuarà cap al Portal, on se situarà l’altar de Sant Vicent Ferrer; i pel carrer Major es tornarà de nou a la plaça d’Espanya. El recorregut realitzarà sis parades en cada altar.

 

En la processó s’incorporaran diversos elements culturals i religiosos com els nanos i diversos personatges bíblics (apòstols i santes) i en la mateixa, com és tradició, participaran els xiquets que enguany han fet la comunió, acompanyats tots ells pels seus familiars.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esdeveniments, Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.