• ca
  • es
Inici » Esport » Callosa d’en Sarrià celebra aquest cap de setmana el III Summer Camp de Taekwondo

Callosa d’en Sarrià celebra aquest cap de setmana el III Summer Camp de Taekwondo

| 6 setembre, 2017

Els dies 8, 9 i 10 de setembre Callosa d’en Sarrià celebra el III Summer Camp de Taekwondo, en el qual participaran prop d’un centenar d’esportistes que rebran classes d’instructors de gran nivell, tots ells competidors internacionals i entre els quals es troben campions mundials i europeus.

 

Est és el tercer any consecutiu que el Club TAE Callosa d’en Sarrià organitza aquest important esdeveniment, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports.

 

Els esportistes que participen vénen de diferents punts del territori espanyol. Durant el campus els participants tindran l’oportunitat de rebre classes en les diferents especialitats del Taekwondo com són Combat, Competició, Salts, Tuls, Defensa Personal i Arbitratge.

 

El Summer Camp es desenvoluparà en el Càmping Fonts de l’Algar, on també s’allotjaran els esportistes. Es tracta d’un esdeveniment esportiu de gran nivell que a més servirà per a donar a conèixer als participants els encants que alberga Callosa d’en Sarrià. Així, el dissabte els esportistes gaudiran d’una paella patrocinada per l’Ajuntament i a la vesprada està previst que visiten el paratge dels Fonts de l’Algar.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.