• ca
  • es
Inici » Igualtat » Callosa d’en Sarrià brinda el seu suport a la nova associació comarcal de dones víctimes de violència de gènere

Callosa d’en Sarrià brinda el seu suport a la nova associació comarcal de dones víctimes de violència de gènere

| 18 maig, 2017

 

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, Rosa Mari Savall, ha assistit aquest matí a la presentació de la nova associació de dones víctimes de violència de gènere, ‘Mujeres con voz, que ha tingut lloc en l’Ajuntament de Benidorm.

 

L’edil callosina ha brindat així el seu suport a l’associació, al costat de diferents edils d’Igualtat de la Marina Baixa, entre les quals es trobaven la de Benidorm, Ángela Llorca, com a amfitriona; la de Polop, Marie France Berenguer; la de l’Alfàs del Pi, Genoveva Tent, o la de Finestrat, Amelia Mayor, així com diversos representants municipals de Benidorm. Així mateix, s’ha excusat la seua presència a les edils de La Vila Joiosa, Pilar Baigorri; de La Nucia, Eva Naranjo; i d’Altea, Verónica López.

 

L’associació, recentment constituïda, naix amb l’objectiu d’ajudar, informar i orientar  les dones víctimes de violència de gènere i per a fer força comuna i “avançar en la construcció una societat lliure de violència masclista i de dones en reg d’exclusió”, tal com ha manifestat la presidenta de l’entitat Margarita Luján. “Hem estat molt temps callades i ara és hora que ens senten amb una sola veu”, ha afegit. Luján ha reivindicat canvis judicials, l’enduriment de les penes per maltractament i que s’escolte a les víctimes a l’hora de modificar la llei.

 

Rosa Mari Savall ha explicat que “es tracta d’una iniciativa pionera en l’àmbit comarcal a la qual tots hem de donar el nostre suport per a impulsar-la i ajudar així a totes aquelles dones que estan patint la violència masclista, al mateix temps que contribuïm, mitjançant les accions que desenvoluparà l’entitat, a acabar d’una vegada per sempre amb aquesta xacra social”.

 

L’associació de moment no té seu fixa, per la qual cosa les seues sòcies es reuniran cada vegada en una localitat, gràcies al suport que els han atorgat tots els Ajuntaments de la comarca.

 

L’entitat donarà un servei de formació gratuïta per a facilitar a aquestes dones la incorporació a la vida laboral, organitzaran diversos tallers formatius, així com campanyes de prevenció i conscienciació. En aquest sentit, el pròxim 25 de maig realitzaran un taller-encontre sobre associacionisme de les dones maltractades, a les 18.30 hores, en el Centre Social José Llorca Llinares. El telèfon de contacte de l’associació és el 685 894 546.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.