• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià assisteix a la reunió amb el director d’Obres Públiques de la Generalitat per a abordar els problemes en carreteres després de les pluges

Callosa d’en Sarrià assisteix a la reunió amb el director d’Obres Públiques de la Generalitat per a abordar els problemes en carreteres després de les pluges

| 31 gener, 2017

Aquest matí s’ha reunit en l’Ajuntament de Benimantell el director general d’Obres Públiques Transport i Mobilitat, Carlos Domingo Soler, amb els alcaldes dels municipis afectats pels talles de carreteres patits com a conseqüència del temporal de pluges. Entre els alcaldes assistents es trobava el de Benimantell com a amfitrió, el de Callosa d’en Sarrià, el de Guadalest, Benifato, Confrides o l’alcaldessa de Beniardà. Josep Saval ha assistit a més al costat dels regidors callosins Estela Menaches i Francesc Guardiola.

 

Durant la trobada els diferents municipis han exposat els problemes que pateixen com a conseqüència dels talles de carreteres, tant en la CV-70 com en la CV-755. Els tècnics de la Conselleria han informat que els danys produïts per despreniments i corriment de terres s’intentaran solucionar en la seua majoria en el període de dos mesos i han assenyalat que, encara que les màquines ja han començat a treballar paral·lelament en els dos vials, es prioritzarà les reparacions en la CV-70 per ser la més transitada.

 

La CV-755 és la que afecta als veïns de Callosa d’en Sarrià. No obstant açò, els lliscaments de terra es troben en terme municipal de Guadalest. Aquesta carretera roman tancada al trànsit des del km. 2,5 al Km. 8.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.