• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià arreplega en menys d’una setmana més de 2.000 signatures que recolzen el projecte Aníbits-Margequivir

Callosa d’en Sarrià arreplega en menys d’una setmana més de 2.000 signatures que recolzen el projecte Aníbits-Margequivir

| 27 setembre, 2016

 

anibits-2-gran

*La Corporació Municipal torna a convocar a la ciutadania a una assemblea popular en la qual s’explicarà el projecte acompanyat de material gràfic

*L’Administració local vol implicar a la ciutadania en un projecte que considera vital per al desenvolupament del municipi

Demà dimecres, 28 de setembre, la Corporació Municipal ha convocat a la ciutadania a una nova assemblea popular que celebrarà en la Casa de Cultura, a partir de les 20.00 hores, per a explicar el projecte turístic residencial Aníbits-Margequivir als veïns i veïnes del municipi.

 

La nova convocatòria ve recolzada per les més de 2.000 signatures a favor del projecte que s’han recaptat ja en menys d’una setmana. A través d’aquesta recollida de signatures, l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià vol conèixer l’opinió de la ciutadania sobre l’actuació urbanística Aníbits-Margequivir i saber si existeix una majoria que es mostra favorable al seu desenvolupament per a seguir apostant per la seua materialització. Des de l’Ajuntament es continua arreplegant signatures entre els diferents sectors socials de la localitat i s’ha fet una crida perquè la ciutadania participe en la consulta.

 

La Corporació Municipal s’encarregarà novament en aquesta assemblea d’informar sobre les característiques i els detalls que giren al voltant d’aquesta actuació urbanística, que forma part del PGOU de Callosa. Per a açò, com a novetat, es recolzarà amb material gràfic perquè els assistents puguen visualitzar el projecte i conèixer-lo al detall i tenir així una opinió millor formada sobre el mateix.

 

Les autoritats locals volen amb açò fer partíceps del projecte a la ciutadania i atorgar màxima transparència a l’actuació urbanística per a dissipar qualsevol dubte que puga generar i ajudar així al fet que els ciutadans tinguen tota la informació necessària sobre el pla per a postular-se amb total llibertat a favor o en contra, sent ells mateixos els que decidisquen sobre el futur del seu poble.

 

Projecte vital per al futur de Callosa

Per a la Corporació Municipal es tracta d’un projecte vital per al futur desenvolupament estratègic del poble ja que, d’una banda, contribuirà a la diversificació de la seua economia que portarà amb si la creació de llocs de treball, tant directes com a indirectes, i obrirà la porta a un nou mercat turístic. D’altra banda, l’actuació urbanística millorarà el dèficit en les comunicacions de la localitat i aconseguirà frenar la reculada poblacional que en els últims anys ha patit Callosa.

 

 

Els membres de la Corporació local insisteixen que el projecte Aníbits-Margequivir és una actuació turística pionera, respectuosa amb el medi ambient i integrada en el paisatge i també en el patrimoni etnològic de Callosa d’en Sarrià que tindrà un benefici incalculable per al futur del municipi.

 

Igualment han recordat que Callosa és una localitat que posseeix un 88,79% de sòl sense possibilitat de construir, ja siga perquè està protegit (43,17%) o perquè és per a cultiu (45,62%). Actualment el sòl urbà i urbanitzable tan sols abasta un 8% i amb la inclusió del projecte Aníbits-Margequivir s’elevaria a un 11,21%.

 

Ampli respatler

Des de l’Ajuntament es continuarà arreplegant signatures entre els diferents sectors econòmics, socials i culturals de la localitat, per a açò s’ha fet una crida amb la finalitat de que la ciutadania participe en la consulta. Així mateix, cal recordar que Aníbits compta també amb el suport de les cinc entitats econòmiques més importants de Callosa com són la Cooperativa Agrícola, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Nispros de Callosa d’en Sarrià, la Associació d’Empresaris, el Consell Rector de Caixacallosa i la Comunitat General de Regants i Usuaris. Aquestes entitats van mostrar el seu suport a través d’un manifest que va ser aprovat per unanimitat en sessió plenària.

 

Cal destacar que totes les forces polítiques de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’han unit i han fet front comú a favor del projecte des dels seus inicis, ja que ho han entès de forma unànime com una actuació crucial per al creixement del poble.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.