• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià aprova una modificació de crèdit de més de 584.000 euros per a inversions i millores de serveis en el municipi

Callosa d’en Sarrià aprova una modificació de crèdit de més de 584.000 euros per a inversions i millores de serveis en el municipi

| 29 setembre, 2017

 

El Ple Municipal va aprovar ahir per unanimitat una modificació de crèdit de 584.388,92 euros que es destinaran a inversions i millora dels serveis del municipi. Entre les actuacions contemplades com a inversions en el municipi s’inclou el projecte de substitució d’un tram de la impulsió Margeve-Onàer amb un pressupost total de 395.373,04 euros.

 

En aquest projecte l’Ajuntament finançarà la substitució dels primers 675 metres del tram i els altres 925 metres seran subvencionats per la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

 

Una altra de les actuacions previstes dins d’aquesta modificació pressupostària serà la reparació del Camí de la Casilla per un import de 85.456,69 euros. El camí forma part de les destrosses que va patir el municipi com a conseqüència del temporal de pluges del passat mes de gener i va provocar l’enfonsament d’aquest vial i el trencament de la xarxa d’aigua i enllumenat públic.

 

La modificació de crèdit també contempla la insonorització de la caseta de bombament del carrer de la Font per un import d’11.000 euros; la reparació i reactivació de les càmeres de vigilància que estan instal·lades en el municipi en punts estratègics (9.000 euros); part de la remodelació del carrer d’Engràcia (6.477,78 euros) o l’estudi i treballs tècnics del Pla d’Accessibilitat (16.504,40 euros).

 

Igualment es contemplen adequacions en el servei de recollida i tractament de residus urbans per part de la concessionària AUDECA per valor de 14.872,53 euros, així com en el servei de neteja viària que presta l’empresa *Urbaser amb la contractació d’un operari més durant dos mesos (3.567,76 euros).

 

També es destinaran 5.200 euros per a una campanya per a la conscienciació en la recollida d’excrements canins i per a evitar les deposicions de les mascotes en determinats punts del municipi.

 

La modificació de crèdit inicialment ascendia a 579.171,28, però es va incrementar en 5.217,64 euros, ja que per error s’havia omés en la modificació les obres de consolidació i terminació de la Font Major, que van ser incorporades a l’expedient per al Ple.

 

Nova tarifa en el subministrament elèctric

En un altre ordre de coses, la corporació Municipal va acordar també per unanimitat l’adhesió a una nova tarifa elèctrica dins de l’acord marc de subministrament elèctric per a entitats i organismes adherits a la central de contractació de la Diputació d’Alacant. La nova tarifa serà de preu fix renovable amb la finalitat que el subministrament garantisca una procedència cent per cent d’energies renovables, contribuint així a la sostenibilitat i a la protecció del medi ambient.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.