• ca
  • es
Inici » Cultura » Callosa d’en Sarrià aprofundeix en les arrels de la muixeranga de la comarca i impulsa una nova agrupació

Callosa d’en Sarrià aprofundeix en les arrels de la muixeranga de la comarca i impulsa una nova agrupació

| 23 febrer, 2018

*La Casa de Cultura acull divendres que ve, 2 de març, una xarrada sobre el passat i el present d’aquesta tradició i la presentació de l’agrupació comarcal

La Casa de Cultura acull divendres que ve, 2 de març, a les 19.45 hores, la xarrada ‘La Muixeranga a la Marina Baixa. Ahir i hui’, a càrrec de Salvador Vila, investigador i divulgador, coordinador de muixeranga.info canal muixeranguer; i de Joan Batiste Agut i Canet, muixeranguer i cap de Pinya de la Muixeranga de la Safor. La xarrada versarà sobre la història d’aquesta tradició cultural i com ha evolucionat en els últims temps.

 

Aquest acte servirà a més per a presentar la nova agrupació comarcal Muixeranga de la Marina Baixa, que serà introduïda pel mestre muixeranguer José Vidal.

 

Aquesta agrupació va sorgir el 2016 a Altea i  ja s’hi han adherit nombroses persones de Callosa d’en Sarrià, amb la finalitat de recuperar aquesta tradició a la Marina Baixa.

 

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha convidat a l’esdeveniment als diferents representants municipals dels pobles de la comarca, amb l’objectiu d’impulsar la nova formació i donar-li així una major difusió per a poder captar més aficionats.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.