• ca
  • es
Inici » Arxiu » Callosa d’en Sarrià acull una de les cites de les VII Encontres d’Arxivers

Callosa d’en Sarrià acull una de les cites de les VII Encontres d’Arxivers

| 12 juny, 2018

 

L’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians, dins del marc d’activitats que es realitzen per a celebrar el dia Internacional dels Arxius (9 de juny), ha organitzat les VII Encontres d’Arxivers, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià i l’Autoritat Portuària de Castelló, i patrocinat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

 

La gestió documental ajuda a controlar de manera eficient i sistemàtica la creació, la recepció, el manteniment, la utilització i la disposició dels documents. Són diversos professionals els que intervenen en aquest procés. Els encontres són una oportunitat perquè els arxivers participants compartisquen coneixements i intercanvien impressions sobre totes les disciplines. Enguany els encontres se celebraran en primer lloc el pròxim 14 de juny en l’Autoritat Portuària de Castelló. En encontre tindrà com a títol ‘Arxius Fotogràfics’.

 

La segona trobada se celebrarà el 27 de juny a Callosa d’en Sarrià amb el títol ‘Quadre de Classificació Funcional i Catàleg de Procediments’.

 

Les trobades són gratuïtes, però és necessària la inscripció prèvia en el següent formulari: https://bit.ly/2sw8ycj. A més, s’ha d’indicar si es vol assistir a la trobada de Castelló o al de Callosa d’en Sarrià. S’emetrà certificat d’assistència.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Arxiu, Notícies

Los comentarios están cerrados.