• ca
  • es
Inici » Festes » Callosa d’en Sarrià acull fins al pròxim 22 d’octubre els actes de ‘Dies de Bous i Missa de Gràcia’

Callosa d’en Sarrià acull fins al pròxim 22 d’octubre els actes de ‘Dies de Bous i Missa de Gràcia’

| 11 octubre, 2017

La localitat callosina acull a partir de demà, 12 d’octubre, i fins al pròxim dia 22 diversos actes musicals i activitats infantils amb motiu dels ‘Dies de Bous i Missa de Gràcia’.

 

Demà en la Plaça del Convent s’organitzaran activitats infantils a partir de la 10.30 hores, jocs tradicionals, gymkana, pintacares, jocs gegants, i tallers de maquillatge. A les 18.30 hores se celebrarà el dia dels infants en l’Església i, a les 19.30 hores, s’oferirà una degustació de xocolata acompanyada d’una actuació infantil en la plaça del Convent.

 

El divendres, 13 d’octubre, tornaran els jocs infantils a la plaça del Convent a partir de les 17.30 hores i a les 18.30 hores, en el mateix lloc, s’inaugurarà el mercat ‘La Fantasia Disney’, en el qual es podrà gaudir de xanquers i de diversos personatges de l’imaginari de Disney i altres contes i sèries de dibuixos animats. A les 22.00 hores hi haurà una actuació musical de l’orquestra The Colors.

 

El dissabte, 14 d’octubre, a partir de les 10.30 hores tornaran les activitats infantils a la plaça del Convent i, a partir de les 11.00 hores, s’obrirà el Mercat. A la nit, a partir de les 22.00 hores, actuarà el Duo Sool Acustic.

 

El diumenge, 15 d’octubre, el Mercat La Fantasia de Disney tornarà a obrir a les 11.00 hores amb diverses actuacions de xanquers, nanos i espectacles de foc.

 

El dissabte, 21 d’octubre, a partir de la 10.30 hores i fins a les 13.30 hores, en la plaça del Convent s’organitzaran novament activitats infantils com a jocs tradicionals, gymkana, pintacares, jocs gegants, i tallers de maquillatge. A més, per a la diversió dels més xicotets, també hi haurà inflables. A les 21.00 hores actuarà l’Orquestra Reality.

 

Finalment, el diumenge, 22 d’octubre, a les 10.30 hores, se celebrarà en l’Església la Missa d’Acció de Gràcies en honor a la Mare de Déu dels Injuries.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.