• ca
  • es
Inici » Esdeveniments » Callosa d’en Sarrià acull del 17 al 28 d’octubre els actes de ‘Dies de Bous i Missa de Gràcia’

Callosa d’en Sarrià acull del 17 al 28 d’octubre els actes de ‘Dies de Bous i Missa de Gràcia’

| 5 octubre, 2018

 

El municipi acull del 17 al 28 d’octubre els actes programats amb motiu dels Dies de Bous i Missa de Gràcia. Així, els Dies de Bous portaran a la Casa de Cultura, el dimecres, 17 d’octubre, a les 12.30 hores, un Cuentacuentos infantil que té per títol ‘On estan els monstres’, a càrrec d’Andana Editorial. L’activitat està patrocinada per Caixacallosa. A la vesprada, hi haurà una nova activitat per als xiquets i xiquetes de la localitat, a partir de les 18.00 hores, en la plaça del Convent. Es tracta d’un Contacuentes infantil i tallers titulats ‘Endivina, endivinalla… El Color de la Gateta’, a càrrec de Ni Fu Ni Fa. Aquesta activitat també compta amb el patrocini de Caixacallosa.

 

El dijous, 18 d’octubre, a les 18.30 hores, se celebrarà el dia dels infants en l’Església arxiprestal de Sant Joan Baptista. El divendres, 19 d’octubre, de 17.30 a 19.30 hores s’han organitzat activitats infantils a càrrec d’Azimut en el Centre Juvenil, situat en la carretera de Bolulla i que compta amb el patrocini de Caixacallosa.

 

El dissabte, dia 20, a les 08.00 hores, s’ha programat un viatge a València per a veure l’exposició València capital de la República. El viatge és gratuït, encara que s’ofereix la possibilitat, de forma opcional, de dinar en el restaurant ‘El Forcat’. Els interessats han d’inscriure’s en la Casa de Cultura. De 10.30 a 13.30 hores s’organitzaran activitats infantils, a càrrec de Aprén-D i patrocinades per Bankia, en la plaça del Convent. A les 20.00 hores s’oferirà l’Actuació de l’Orquestra La Rocka en la plaça del Convent, patrocinada per Marina Events i Lucky Games.

 

El diumenge, dia 21, a les 10.00 hores començaran la primera partida de Pilota Valenciana deL ‘III Circuit a Llargues la Bolata 2018 en el carrer del Hort del Senyor. Participen CPV Benidorm, CPV el Campello, CPV Sella, CPV Parcent, CPV Murla i CPV Orba. A les 12.00 hores es disputarà la segona partida i a les 15.00 hores es disputarà la tercera i última partida. La competició compta amb el patrocini de l’Estació de servei Luisa Guardiola i Ferri + 2.

 

Missa Gràcia se celebrarà el dissabte, dia 27, amb la instal·lació d’inflables per a xiquets en la plaça del Convent, patrocinats per Don Dino. Els inflables estaran de 10.30 a 13.30 hores, i 16.30 a 19.00 hores.

 

Finalment, el diumenge, 28 d’octubre, finalitzaran els actes de Missa de Gràcia amb la celebració, a les 10.30 hores, de la missa d’Acció de Gràcies en honor a la Mare de Déu dels Injuries. Acabada la missa, es procedirà al trasllat en processó de la imatge de la Mare de Déu a la seua capella en la plaça del Convent. Finalment, a les 12.30 hores, se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de Missa de Gràcia en el local social de l’Associació de Moros i Cristians.

 

Des de l’Ajuntament es vol agrair a l’Associació de Moros i Cristians i a l’Església, la seua col·laboració en els actes del dia 28, així com a tots els patrocinadors que han fet possible la celebració dels diferents actes programats amb motiu tant de les Festes, com dels Dies de Bous i Missa de Gràcia entre els quals es troben: CAIXACALLOSA, MARINA EVENTS, RADICAL GAMES, SL/LUCKY, BANKIA, CERÁMICA MAYOR, QC CREATIVOS, DON DINO, AUDECA, FORJADOS SAVAL, HORMIGONES SAVAL, RIEGOS POUS, GRÁFICAS GREGORI, AGUST MOTOR,  FERRI+2, REFRIGERACIÓN PUIGCERVER, BERNIAHOME, JARDINERIA PONSODA, OIH, ESTACIÓN DE SERVICIO LUISA GUARDIOLA, MAGRANA CREATIVITAT, BOLO Y BALDOMERO, GIMNÀS MUNICIPAL (ANTONIO SANCHIS ROIG), BAR LA PLAÇA, COLOR DIGITAL, URBASER, ELECTRICIDAD CORTÉS, JOSÉ SANCHIS VALLS/ COTAS, GREMASE, TERRAZOS FERRÁNDIZ, PUERTAS METÁLICAS CALLOSA, CONSUM, VAINSA, TUBOS NAVARRO, JPC URBANISMO, JOSÉ VICENTE FERRER CALAFAT, CEDES AGUA, BIG MAC ROCA i CONSTRUCCIONES PONSODA.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esdeveniments, Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.