• ca
  • es
Inici » Esport » Callosa d’en Sarrià acull aquest cap de setmana a 80 esportistes que participen en el l’II Summer Camp de Taekwondo

Callosa d’en Sarrià acull aquest cap de setmana a 80 esportistes que participen en el l’II Summer Camp de Taekwondo

| 14 setembre, 2016

summer-camp-2016

Els dies 16, 17 i 18 de setembre se celebrarà a Callosa d’en Sarrià el l’II Summer Camp de Taekwondo, en el qual participaran un total de 80 esportistes que rebran classes de huit instructors de gran nivell, tots ells competidors internacionals i entre els quals es troben campions mundials i europeus.

 

Este és el segon any consecutiu que el Club TAE Callosa d’en Sarrià, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, organitza este important esdeveniment.

 

Els esportistes que participen pertanyen a diferents comunitats autònomes com són la Comunitat Valenciana, Catalunya, Cantàbria i Andalusia. Durant el campus, els participants tindran l’oportunitat de rebre classes en les diferents especialitats del taekwondo com són combat, competició, salts, tuls, defensa personal i arbitratge.

 

El Summer Camp tindrà lloc al Càmping Fonts de l’Algar, on també s’allotjaran els esportistes. Es tracta d’un esdeveniment esportiu de gran nivell que a més servirà per donar a conéixer als participants els encants que alberga Callosa d’en Sarrià. Així, el dissabte a la vesprada està previst que els esportistes visiten el paratge de les Fonts de l’Algar.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.