• ca
  • es
Inici » Medi Ambient » Callosa d’en Sarrià aconseguirà un estalvi energètic del 50% amb la instal•lació de ‘leds’ en l’enllumenat públic

Callosa d’en Sarrià aconseguirà un estalvi energètic del 50% amb la instal•lació de ‘leds’ en l’enllumenat públic

| 12 maig, 2017

Ja s’han iniciat els treballs de substitució de les lluminàries actuals de l’enllumenat públic per altres de tecnologia ‘Led’ en tres amplis sectors del municipi: El sector del cementeri, el sector de la carretera d’Alacant fins a l’encreuament de la gasolinera i eixida de Benidorm i la zona del Barri i del Mirantbó.

 

A través d’aquesta actuació Callosa d’en Sarrià posa de manifest la seua aposta decidida per l’eficiència energètica, ja que constituirà un estalvi estimat en el cost energètic del 50%. “Hem de seguir treballant per reduir el cost energètic en el municipi amb mesures com aquesta, ja que representen un important alleujament per a les arques municipals i una aposta decidida per l’eficiència energètica”, ha manifestat el regidor de Medi ambient i Serveis Tècnics, Alfonso Puigcerver.

 

El pressupost de les obres ascendeix a un total de 74.070,77 euros, dels quals 70.367,23 euros seran subvencionats per la Diputació d’Alacant, i la resta per l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Medi Ambient, Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.