• ca
  • es
Inici » Notícies » Callosa d’en Sarrià aconsegueix més de 74.000 euros de subvenció del Servef per a la creació de 5 llocs de treball jove

Callosa d’en Sarrià aconsegueix més de 74.000 euros de subvenció del Servef per a la creació de 5 llocs de treball jove

| 30 maig, 2018

Lumi Puigcerver, regidora d’Ocupació

 

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià rebrà un total 74.082,60 euros per a la contractació de 5 joves del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) de la convocatòria de subvencions per a incentivar la contractació de persones joves (EMPUJU) i persones joves qualificades (EMCUJU) per part d’entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

 

Els joves, d’entre 16 i 30 anys, podran beneficiar-se d’aquestes ajudes impulsades pel programa Avalem Joves Plus, cofinançat pel Fondo Social Europeu. L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ja va participar en aquest programa l’any passat amb la contractació també de 5 joves.

 

A través de la subvenció d’EMPUJU per valor 45.621,72 euros es contractaran a tres joves aturats, un peó i dos conserges, per un període  de 12 mesos.

 

A través de la subvenció d’EMCUJU per valor de 28.460,88 euros es contractaran a dues educadores per a l’Escola Infantil Municipal, per un període de 12 mesos.

 

La regidora d’Ocupació, Lumi Puigcerver, ha animat a tots els joves parats de la localitat a inscriure’s en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació i en els fitxers del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, ja que per a poder ser beneficiaris, els joves han d’estar inscrits en el Servef com a demandants d’ocupació i en l’Arxiu del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Promoció de l’ocupació

Los comentarios están cerrados.