• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià aconsegueix més de 3 milions d’euros en subvencions en 2017

Callosa d’en Sarrià aconsegueix més de 3 milions d’euros en subvencions en 2017

| 17 gener, 2018

*Des de 2015 l’Ajuntament ha duplicat la tramitació d’ajudes supramunicipals

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha duplicat en els últims dos anys la tramitació de subvencions, la qual cosa ha suposat un quantiós benefici per al poble amb més de 3 milions d’euros d’inversió, entre les ajudes concedides per la Generalitat Valenciana i les atorgades per la Diputació Provincial d’Alacant. Així, d’una trentena s’ha passat a tramitar més de 60 sol·licituds de subvenció.

 

Des de l’equip de govern s’han mostrat molt satisfets pel treball realitzat i s’ha felicitat, especialment, al personal municipal responsable de la tramitació de les ajudes supramunicipals.

 

L’equip de govern ha informat, d’una banda, que des de la Generalitat Valenciana s’han rebut uns 2,5 milions d’euros. Entre les ajudes rebudes destaquen el més de milió i mitjà destinat per a reparar els danys causats per les pluges de gener de 2017, invertits en la reparació de la Bassa d’Onaer, la conducció de la Font Major, així com en la construcció de dues assuts en el riu el Castell de Guadalest i un sifó en el reg del Margequivir. Així mateix, es concedirà més de mig milió d’euros per al projecte de substitució d’un tram de 925 metres de la impulsió Margeve-Onaer. La Generalitat, a través del Servef, ha invertit també a Callosa d’en Sarrià més de 297.000 euros, sent més de 130.000 per a creació d’ocupació. En Educació ha destinat al municipi més de 100.000 euros a través de les diferents línies de subvenció que repercuteixen en el ciutadà, i en la renovació de l’enllumenat públic per un altre d’alta eficiència energètica, a través de l’IVACE, s’invertiran més de 100.000 euros.

 

Per la seua banda, la Diputació d’Alacant ha concedit ajudes al municipi per valor de més de 750.000 euros. Entre les subvencions més destacades es troba el futur Edifici Polifuncional i l’Aulari amb una ajuda de més de 200.000 euros en cadascun dels projectes; o la reparació del carrer Plataner afectada per les pluges de gener de 2017, l’ajuda del qual ascendeix a més de 153.000 euros; o la renovació de la xarxa d’aigua potable dels carrers Senyera, Nou i Sant Roc amb una ajuda de quasi 80.000 euros, o els 40.000 euros amb el que la Diputació ha finançat la nova zona verda del Almedia.

 

Es tracta de nombroses inversions que sens dubte milloraran els serveis al ciutadà de Callosa d’en Sarrià, segons ha traslladat l’equip de govern.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.