• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Callosa d’en Sarrià acollirà al setembre la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ amb productes autòctons i artesanals

Callosa d’en Sarrià acollirà al setembre la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ amb productes autòctons i artesanals

| 29 juliol, 2016

Escudo_callosa_vertical

*L’esdeveniment serà els dies 3 i 4 setembre en la Plaça del Llaurador i voltants

Les Regidories d’Agricultura i Comerç, que dirigeix Lumi Puigcerver, han organitzat una fira agrícola sota el suggeridor nom ‘Els colors de la terra’. La fira es desenvoluparà els dies 3 i 4 de setembre en la Plaça del Llaurador i els seus voltants.

 

Es tracta d’un mercat popular en el qual haurà paradetes que oferiran productes de la gastronomia tradicional elaborats amb productes agrícoles de la zona, amb la finalitat de dinamitzar el comerç local i donar un impuls a la producció agrícola, als artesans i a empreses que utilitzen productes autòctons.

 

Aquest esdeveniment es completarà a més amb visites guiades al municipi, exposicions de fotografies antigues, espectacles tradicionals i una programació musical.

 

Els interessats a exposar els seus productes en aquesta fira hauran de posar-se en contacte amb la Regidoria d’Agricultura i Comerç de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Agricultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.