• ca
  • es
Inici » Mercallosa » Callosa de nou present a la XII Edició de El Millor de la Gastronomia

Callosa de nou present a la XII Edició de El Millor de la Gastronomia

| 14 gener, 2014

El C.R.D.O. Nyespres de Callosa d’en Sarrià i l’Ajuntament del municipi, de la mà del seu president Màxim Guzmán i el regidor de Promoció, Óskar García, s’han donat cita a la presentació de la XII Congrés de El Millor de la Gastronomia on el municipi de Callosa d’en Sarrià comptarà de nou amb estand propi en aquest important esdeveniment gastronòmic a nivell mundial que tindrà lloc al Recinte Firal d’Alacant (IFA) els dies 6,7,8 i 9 de novembre. La presentació va anar a càrrec d’Alejandro Soler, alcalde d’Elx, Rafael García, director i màxim responsable del Congrés, els famosos Paco Torreblanca i Quique Dacosta i va tancar el torn d’intervencions el President de la Diputació Provincial d’Alacant, José Joaquín Ripoll. Tant Màxim com Óskar van coincidir en la importància de la presència de Callosa en aquest tipus de cites i després de l’èxit aconseguit l’any passat, l’objectiu d’aquest any és consolidar el treball que s’ha anat realitzant i presentar novetats gastronòmiques al fil de les enormes possibilitats culinàries que el nispro posseeix. L’anècdota de la jornada va consistir en que el famós pastisser alacantí Paco Torreblanca, en la seva intervenció, va comentar que li agrada dur nespres en els seus viatges pel món, i després, en una animada conversa en persona li va comentar tant a Máximo com a Óskar que ha creat un pastís amb ametlles, nespra callosí, bescuit i més ingredients que no va revelar, que ha estat un autèntic èxit a l’Aràbia Saudita, Síria i més països on l’ha presentat recentment. Esperem poder degustar en breu aquesta exquisidesa de la mà del mestre del dolç complementada de manera magistral pel nostre nispro.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tags:

Category: Mercallosa, Notícies

Los comentarios están cerrados.