• ca
  • es
Inici » Callosa al dia » Gastronomia

Gastronomia

Benvingut @ s a Callosa a Taula,
que per a l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià és una de les màximes distincions de bon fer i qualitat del nostre municipi: El senyal d’identitat gastronòmica.
A través de la marca de distinció gastronòmica Callosa a Taula tractarem d’unir totes les bondats de la gastronomia callosina, la qual cosa permetrà una major difusió, reconeixement i promoció del nostre municipi i el seu bon fer gastronòmic. Callosa a Taula abasta tant la cuina tradicional callosina, aquella que han anat conformant els callosins de generació en generació i que encara, avui dia, persisteix en les nostres taules, així com també la renovació culinària i noves apostes que des dels calders i olles del municipi segueixen sorgint.
Hem conformat una àmplia oferta d’esdeveniments gastronòmics que contribueixen a reunir sota un mateix mantell activitats com: Jornades gastronòmiques d’entitats o hostalers locals, la Mostra de Cuina del Nyespro, la Mostra de Vi i Sensacions, la fira de la picaeta, concursos de rebosteria , de minxos, etc …
Realment les possibilitats són il·limitades i estan obertes fins on la nostra imaginació vulgui arribar.

 

 

icono_gastronomia

 

 

 

 


 

enlace_web_nispero

 

Descarregui el llibre de receptes amb nyespres

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin