• ca
  • es
Inici » Esport » Bona actuació del nadador callosí Javier Ronda en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes

Bona actuació del nadador callosí Javier Ronda en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes

| 10 febrer, 2016

El cap de setmana passat, els dies 6 i 7 de febrer, el nadador callosí Javier Ronda va participar a Oviedo en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de Natació en categoria Infantil.

Javier Ronda es va desplaçar fins allí amb els seus companys de la selecció de la Comunitat Valenciana del CN. Tennis d’Elx, al qual pertany Javier. A la competició van ser cinc nadadors juntament amb el seu entrenador Fran Amat.

Javier Ronda va disputar la prova de 1.500 metres acabant la seua sèrie en primer lloc i es va classificar en la general el 7é de la seua categoria (Infantil), amb un temps de 16:51:49. Ronda va realitzar una gran carrera rebaixant la seua marca en 22 segons i va aconseguir una marca mínima per al Campionat Infantil d’Hivern.

El diumenge va competir en la prova de 400 metres estils, on va confirmar la seua marca amb 4:56:93 i va quedar en 8é lloc. Així mateix, a la vesprada va competir en la prova de 400 metres lliures, en la qual va pujar un segon la seua marca personal amb un temps de 4:21:02, com a conseqüència del cansament acumulat durant el campionat.

Javier Ronda va finalitzar el campionat satisfet per haver-lo realitzat per primera vegada i ara, sense temps a penes per a descansar, es prepara ja per a participar aquest pròxim dissabte a Mataró en el Campionat d’Espanya de llarga distància.

 

Javier_ronda

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.