• ca
  • es
Inici » Llibres gastronomia » BON DIA I BONA OLLA A MIGDIA

BON DIA I BONA OLLA A MIGDIA

| 13 gener, 2014

El primer receptari aparegut a Callosa d’en Sarrià que recopila una bona mostra de les nostres receptes tradicionals dividint-les en categories tan il·lustres com, L’arròs del nostre cada dia, el plat de calent, De l’horta a la taula, Les nostres coques, d’allí i d’allà Nyespro: Dolç i salat i Qui té gana somia amb rotllos.

100 pàgines i el pròleg del crític gastronòmic Lluís Ruiz Soler que faran les delícies dels amants de la bona taula i les tradicions culinàries. es pot adquirir al preu de 20 € + despeses d’enviament.

Per adquirir un exemplar pot trucar al 96.588.61.31 o enviar un correu electrònic a contacto@callosataula.com

BON DIA I BONA OLLA A MIGDIA.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tags: ,

Category: Llibres gastronomia, Notícies

Los comentarios están cerrados.