• ca
  • es
Inici » Agricultura » Bolulla signa la rebaixa de l’IRPF del nispro que es reivindica des de Callosa d’en Sarrià

Bolulla signa la rebaixa de l’IRPF del nispro que es reivindica des de Callosa d’en Sarrià

| 25 maig, 2016

25052016_firma_adhesion_bolulla

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, continua promovent la unió dels diferents municipis de la comarca productors de nispros amb la finalitat de fer un front comú per a reivindicar la rebaixa permanent de l’IRPF en aquest cultiu, passant del 0,37% actual al 0,13%. Així, aquest matí s’ha reunit a l’Ajuntament callosí amb l’alcalde de Bolulla, Andrés Ferrer, qui s’ha adherit al document redactat la setmana passada en el si del Consell Regulador Denominació d’Origen Protegida ‘Nísperos de Callosa d’en Sarrià’, i al qual s’han subscrit les diferents entitats i organismes pertanyents a aquest sector productiu.

 

A través d’aquest document s’exigeix al Ministeri d’Hisenda, a més de la rebaixa permanent esmentada, que es modifique de forma urgent la nova ordre sobre la rebaixa dels índexs de rendiment net en l’estimació objectiva de l’IRPF per a cultius afectats per inclemències meteorològiques com la sequera i els colps de calor patits el 2015. Una petició suscitada després de les bonificacions en l’IRPF atorgades per Hisenda a municipis com Altea i Tàrbena, on deixava exclosos a la resta de municipis de la comarca de la Marina Baixa que també són productors i que van patir igualment les mateixes inclemències meteorològiques.

 

Per tot açò, el document reclama la rebaixa fiscal per a tots els productors de nispros de la Marina Baixa, incloent-hi els municipis de Callosa d’en Sarrià, Polop de la Marina, Bolulla, la Nucia, Altea, la Vila Joiosa, Benidorm, Benimantell, Beniardà, l’Alfàs del Pi i el Castell de Guadalest.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Agricultura, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.