• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Bars i restaurants de Callosa d’en Sarrià ofereixen els seus millors vins i tapes en la IV Ruta del Vi

Bars i restaurants de Callosa d’en Sarrià ofereixen els seus millors vins i tapes en la IV Ruta del Vi

| 3 març, 2016

 

Callosa d’en Sarrià celebra durant els dies 4 i 5 de març la quarta edició de la seua Ruta del Vi, en la qual participaran un total de set bars de la localitat i un de la localitat veïna de Bolulla. L’objectiu d’aquesta ruta és la de promocionar els cellers que distribueixen els seus vins en els bars participants, així com donar a conéixer també la gastronomia que s’ofereix en els bars de Callosa, on “la qualitat i la creativitat en la cuina conviuen en harmonia oferint un producte molt competitiu”, tal com ha manifestat l’edil de Comerç, Mª Luz Puigcerver, qui ha animat a tots a visitar Callosa i participar d’aquesta iniciativa.

Així mateix, la Ruta del Vi, organitzada per l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris de Callosa d’en Sarrià (AES), pretén convertir-se en un atractiu que atraga turistes i visitants al poble, i així dinamitzar el municipi i la seua restauració.

La inauguració d’aquesta quarta edició tindrà lloc el divendres, 4 de març, a les 20.30 hores, i es perllongarà al llarg de tota la jornada del dissabte, dia 5 de març. El preu per montadito més vi serà de 2,50 euros.

Com a al·licient, s’ha organitzat a més un sorteig de 300 euros en compres en els comerços associats a l’ AES que es realitzarà entre els clients que participen en la ruta. Per a açò, tan sols hauran de votar el vi i el montadito que més els haja agradat a través d’unes cartilles que es dipositaran en una urna i en la qual hauran de posar les seues dades. Finalment, al millor vi i al millor montadito se’ls atorgarà un reconeixement i un diploma acreditatiu.

Els restaurants participants enguany són els següents: Fonda Galiana, Caluja, Iglú, l’Era (Bollulla), Lucky Games, Pere, Picaeta i Plaça.

La regidora de Comerç ha agraït l’esforç realitzat pels bars i restaurants participants, així com el treball de l’AES.

Cartell IV Ruta del Vi

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Esdeveniments, Esdeveniments gastronomia, Mercallosa, Notícies

Los comentarios están cerrados.