• ca
  • es
Inici » Educació » Aquest divendres finalitza el termini per a sol•licitar les ajudes al transport d’estudiants universitaris i de Cicles Formatius

Aquest divendres finalitza el termini per a sol•licitar les ajudes al transport d’estudiants universitaris i de Cicles Formatius

| 15 maig, 2019

Divendres que ve, 17 de maig, finalitza el termini per a sol·licitar les ajudes destinades al transport d’estudiants universitaris de Grau o Cicles Formatius Reglats, convocades per l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria d’Educació. Les ajudes estan dirigides a aquells alumnes que estiguen empadronats a Callosa d’en Sarrià i que cursen els seus estudis fora del municipi.

 

Les sol·licituds a emplenar es pot descarregar a través de la web municipal, www.callosa.es. Així mateix, al costat de la sol·licitud, s’haurà d’aportar certificat actualitzat d’estudis i fotocòpia amb el número de compte bancari a nom del sol·licitant (IBAN).

 

Les sol·licituds i la documentació requerida s’hauran de presentar a la Casa de Cultura (C/ Sellesos, 5-7. Planta baixa) fins al dia 17 de maig, en horari de 9.30 a 15.00 hores.

 

Després de l’aportació de la sol·licitud i la documentació acreditativa, l’Ajuntament procedirà a resoldre i consignar la quantia econòmica a percebre per cada alumne. Només es rebrà una ajuda per persona, independentment que es realitzen diferents estudis. Per a aquesta fi l’Ajuntament ha tornat a pressupostar enguany 10.000 euros.

Descàrrega ací la sol·licitud: Sol·licitud ajuda transport estudiants universitaris i cicles formatius

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.