• ca
  • es
Inici » Educació » Aquest divendres finalitza el termini per a sol•licitar ajudes municipals al transport d’estudiants universitaris i Cicles Formatius

Aquest divendres finalitza el termini per a sol•licitar ajudes municipals al transport d’estudiants universitaris i Cicles Formatius

| 25 abril, 2018

Aquest divendres, dia 27 d’abril, finalitza el termini per a sol·licitar les ajudes municipals que convoca l’Ajuntament per al transport d’estudiants universitaris de Grau o Cicles Formatius Reglats. Les ajudes estan dirigides a aquells alumnes que estiguen empadronats a Callosa d’en Sarrià i que cursen els seus estudis fóra del municipi.

 

Les sol·licituds a emplenar es poden descarregar a través de la web municipal, www.callosa.es. Així mateix, al costat de la sol·licitud, s’haurà d’aportar justificant actualitzat d’estudis i fotocòpia amb el número de compte bancària a nom del sol·licitant (IBAN).

 

Les sol·licituds i la documentació requerida s’hauran de presentar en la Casa de Cultura (C/ Sellesos, 5-7. Planta baixa) fins al divendres, 27 d’abril de 2018, en horari de 9.30 a 15.00 hores.

 

Després de l’aportació de la sol·licitud i la documentació acreditativa, l’Ajuntament procedirà a resoldre i consignar la quantia econòmica a percebre per cada alumne. Només es rebrà una ajuda per persona, independentment que es realitzen diferents estudis.

 

Descarregar ací sol·licitud: SOLICITUD_AYUDAS_TRANSPORTE_2018

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.