• ca
  • es
Inici » Cultura » Alumnes del col•legi Almèdia descobreixen a Cervantes a través de les noves tecnologies

Alumnes del col•legi Almèdia descobreixen a Cervantes a través de les noves tecnologies

| 14 juny, 2016

14062016_QR_Cervantes_callosa

*Els xavals realitzen un itinerari cultural pel nucli antic amb set codis QR sobre l’escriptor

Uns 60 alumnes de 3r de l’ESO del Col·legi Almèdia han participat hui en l’activitat organitzada per la regidoria de Cultura amb motiu del 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes. L’activitat consisteix en un itinerari cultural amb set codis *QR localitzats en diferents llocs emblemàtics del nucli antic, en els quals es poden llegir fragments del Quixot, excepte un que pertany a una altra obra de Cervantes que hauran d’endevinar quina és. Amb aquests fragments hauran de després realitzar diverses activitats en classe i respondre a diverses preguntes.

 

Els llocs on s’han col·locat els codis QR són la Casa de Cultura, el Museu Etnològic i Arqueològic, l’ermita de Sant Antoni, l’ermita de Santa Bàrbara, El Poador, El Portal i l’ermita de Divina Aurora.

 

El regidor de Cultura, Francesc Guardiola, ha indicat que “es tracta d’una original activitat amb la qual els xavals podran descobrir d’una forma amena i divertida al que està considerat com la màxima figura de la literatura espanyola”.

 

Prèviament al recorregut, els xavals han visionat a la Casa de Cultura la pel·lícula ‘El cavaller El Quixot’, del director Manuel Gutiérrez Aragón, activitat patrocinada per l’Aula de Cinema de la Universitat d’Alacant.

 

A més dels alumnes del col·legi Almèdia, durant el passat mes d’abril van participar en aquesta mateixa activitat els alumnes de 3r de l’ESO i de 1r de Batxillerat de l’IES Callosa d’en Sarrià.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.