• ca
  • es
Inici » Cultura » Alumnes de Secundària i Batxillerat de Callosa d’en Sarrià s’acosten a Cervantes a través de les Noves tecnologies

Alumnes de Secundària i Batxillerat de Callosa d’en Sarrià s’acosten a Cervantes a través de les Noves tecnologies

| 19 abril, 2016

 

18042016_cervantes_QR_callosa_02 18042016_cervantes_QR_callosa_03

*Els xavals recorreran un itinerari cultural pel nucli antic amb set codis QR amb els quals realitzaran diverses activitats

Amb motiu del 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes, la regidoria de Cultura ha organitzat una original activitat amb la qual els estudiants de 3r de l’ESO i de 1r de Batxillerat de l’IES Callosa d’en Sarrià i del Col·legi Almèdia s’acostaran a l’escriptor espanyol a través de les noves tecnologies.

 

Ahir van participar en l’activitat els primers 50 alumnes, pertanyents a 3r de l’ESO de l’IES Callosa d’en Sarrià. En primer lloc, els xavals van visionar a la Casa de Cultura la pel·lícula ‘El caballero Don Quijote’, del director Manuel Gutiérrez Aragón, activitat patrocinada per l’Aula de Cinema de la Universitat d’Alacant.

 

A continuació, van realitzar un itinerari cultural amb set codis QR localitzats en diferents llocs emblemàtics del nucli antic de Callosa, com són la Casa de Cultura, el Museu Etnològic i Arqueològic, l’ermita de Sant Antoni, l’ermita de Santa Bàrbara, el Poador, el Portal i l’ermita de Divina Aurora. Aquests codis els remeten a fragments del Quixot, excepte un que pertany a una altra obra de Cervantes que hauran d’endevinar quina és. Amb aquests fragments després hauran de realitzar diverses activitats en classe i respondre a diverses preguntes.

 

El regidor de Cultura, Francesc Guardiola, ha indicat que “es tracta d’una original activitat amb la qual els xavals podran descobrir d’una forma amena i divertida al que està considerat com la màxima figura de la literatura espanyola”.

 

Divendres que ve recorreran l’itinerari els alumnes de 1r de Batxillerat de l’IES Callosa d’en Sarrià i del 13 al 17 de juny participaran en aquesta activitat els alumnes del Col·legi Almèdia.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.