• ca
  • es
Inici » Educació » Alumnes de l’IES de Callosa d’en Sarrià participen en la XXVII Olimpíada Matemàtica de la província

Alumnes de l’IES de Callosa d’en Sarrià participen en la XXVII Olimpíada Matemàtica de la província

| 18 abril, 2016

18042016_olimpiada_matemáticas_callosa_0118042016_olimpiada_matematicas_callosa_0318042016_olimpiada_matematicas_callosa_02
Un grup de set alumnes de l’IES de Callosa d’en Sarrià van participar dissabte passat en l’Alfás del Pi en la XXVII Olimpíada Matemàtica de la província d’Alacant, organitzada per la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana.

 

Durant aquesta fase comarcal els alumnes callosins van haver de resoldre sis problemes matemàtics. Si finalment algun d’ells aconsegueix superar la prova, participaran en la fase provincial, i podran optar també a estar entre els 10 primers que aniran a la fase autonòmica.

 

Mitjançant la seua participació, els alumnes de Callosa van tenir l’oportunitat de conéixer altres participants en l’esmorzar que va oferir l’Ajuntament de l’Alfás del Pi. Així mateix, es van portar cadascun d’ells una samarreta de record amb un ‘tangram’ pintat per davant. Per a tots ells va ser, sens dubte, tota una experiència amb la qual van gaudir fent nous amics amb els quals compartir la seua afició a les matemàtiques.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.