• ca
  • es
Inici » Educació » Alumnes de l’IES de Callosa d’en Sarrià decoren amb motius nadalencs el municipi

Alumnes de l’IES de Callosa d’en Sarrià decoren amb motius nadalencs el municipi

| 14 desembre, 2016

14122016_decoracion_navidena_ies_callosa_0114122016_decoracion_navidena_ies_callosa_02

Durant aquests dies uns 25 estudiants de FP Bàsica i del mòdul de Jardineria i Floristeria de l’IES de Callosa d’en Sarrià estan decorant els llocs més emblemàtics del municipi amb motius nadalencs que ells mateixos han elaborat en les aules.

 

La façana de l’Ajuntament o la Casa de Cultura són alguns dels edificis públics que lluiran aquests treballs artesanals. Ahir els alumnes també van plantar en la rotonda dels Quatre Carreteres flors de pasqua i ciclamen per a ambientar l’entrada principal al municipi amb els motius més característics del Nadal.

 

Es tracta d’una activitat en la qual els xavals de l’institut col·laboren cada any amb l’objectiu de portar a la pràctica els coneixements que adquireixen en classe i veure exposats finalment els treballs que desenvolupen.

 

A més de la decoració del municipi, els xavals han realitzat diversos centres florals i elements decoratius de Nadal que es posaran a la venda en el Mercat Solidari que se celebrarà en l’institut el pròxim dia 22 de desembre. La recaptació aconseguida es destinarà a la ONGD (Organització No Governamental per al Desenvolupament) BUSF (Bombers Units Sense Fronteres), a través de la plataforma Happy Siphal, perquè siguen destinats a la reconstrucció d’un hospital infantil per a la infància haitiana damnificada per la catàstrofe de l’huracà Matthew.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.